3 Tesla Emar Nedir?

Vücudunuzun iç organlarının ve dokularının ayrıntılı görüntülerini üretmek için manyetik alan ve radyo dalgaları kullanan bir tanısal görüntüleme tekniğidir. Bir EMAR makinesi, birkaç farklı açıdan görüntülenebilen üç boyutlu görüntüler üretir.

Bir EMAR cihazında manyetik alanın gücünü ölçmek için kullanılan ölçü birimine Tesla (T) denir. Çoğu EMAR cihazı 1,5 Tesla gücünde çalışır. Ancak 3 Tesla EMAR, normal gücün iki katı güçte çalışarak daha yüksek bir sinyal-gürültü oranı sağlar ve bu dokudan daha fazla sinyal toplar, en yüksek kalitede görüntünün oluşturulmasında önemli bir belirleyicidir. 

3 Tesla EMAR Özellikleri ;

3 Tesla EMAR cihazı, beyin, omurga ve kas-iskelet sistemini içeren patolojik durumların teşhisinde faydalı daha ayrıntılı görüntüler üretir.

Çözünürlük ve netlik aynı zamanda radyologların daha az güçlü makinelerle görülemeyen daha küçük etkileri ve anatomik yapı belirlemesine olanak tanır.

Bozuk görüntü riskini azaltır, böylece tekrarlanan taramayı ortadan kaldırır.

3 Tesla EMAR tarayıcısı çok güvenilir olduğu için doktorlar, radyoloji uzmanları ve sağlık ekibinizin geri boyutu daha hızlı teşhis koymasını ve daha doğru tedavi uygulamasını sağlayabilir ve bu da olumlu bir sonuç görme şansını artırır.